Om oss

Om Mark Projekt TJ AB

Mark Projekt TJ AB bildades i början av 2015. Vi har nu 8 verksamhetsår i nacken med bra resultat och många nöjda kunder. Vi är medlemmar i ME Maskinentreprenörer & Svenskt Näringsliv, Energiföretagen Sverige och har alla erforderliga försäkringar hos BRIM (Branschanpassad företagsförsäkring byggföretag) och är självklart registrerade som arbetsgivare och i momsregister. Vi sitter i Västberga industriområde och har lager och markupplag i Hammardal upplag Huddinge och jobbar inom hela Storstockholm.

Medarbetare

I dag är vi: Jyri (Ylänne) i spets med 40 år i branschen, som lagbas Tapsa med lika många år samt ett antal andra duktiga medarbetare. Vi utbildar oss hela tiden, vi har intyg för Arbetsmiljöansvar BAS-U och BAS-P, Miljöansvarig, Utmärkningsansvarig Arbete på Väg Nivå 3A, Arbete på Väg Nivå 1 + 2 utökad, arbete på offentlig mark Stockholms Stad, Tillståndsansvarig Heta Arbeten, ESA Instruerad, EBR Kabelförläggning, Rörläggning, HLR Hjärt Lung Räddning med AED, Säkra Lyft, Första Hjälpen LABC, Safe Construction, Ellevio säker arbetsplats  mm samt självklart har alla erf förarbevis för resp maskiner / bilar och ID06.

Varför ska ni välja oss?

Vi har personlig service utan byråkrati, vi håller tider och kvalitet och vi kan erbjuda helhetslösningar där ni som kund behöver inte ha flera kontakter / företag inblandat utan vi sköter allt. Vi har för ambition att alltid bemöta kundens behov och frågor med snabba svar, besked och hantering. 

Maskinpark

Består i dag av 4 grävmaskiner och 4 hjullastare i olika storlekar samt ett antal servicebilar. Alla hjullastare går i miljöolja och hela maskinparken är av senare årsmodell, 2018 – 2022. Alla är försäkrade i BRIM maskinparksförsäkring samt maskinerna besiktigas årligen av Svensk Maskinprovning. Vi har gps enhet i alla maskiner & bilar för att vid behov kunna visa var vi befunnit oss och vilken

Kvalitet & egenkontroll

Vi jobbar i dag med egen miljö- & kvalitetssystem som motsvarar branschens BF9K. Vi använder ledningssystem Vepla (Verksamhetsplatsen) där vi upprättar en projektpärm för varje entreprenad som innehåller bl a KMA pärm, dagbok, bilddokumentation mm och som varje beställare får via länk tillgång till att kunna dagligen följa projektet. Vi använder personalliggare Infobrick EaseCheckin

Samarbetspartners

När det behövs specialkompetens som t ex arkitekter, konstruktörer, elektriker, smed, mätingenjör, bergsprängning, mm eller om vi behöver annan förstärkning så har vi ett täckande nät av pålitliga och yrkeskunniga samarbetspartners som vi jobbar med.